Hatha Jóga

A hatha szónak mély ezoterikus jelentése van.
A "ha" szó alatt a Napot értik, a "tha" alatt a Holdat.
Azaz a hatha jóga a Nap és a Hold,
a prána és apána (energiák) egyesülését jelenti.

Tovább ›
Csakra Jóga

Olyan több alkalmas sorozatot indítok el, amikor is az egyensúlyi állapotunkat vizsgájuk, érzékeljük, tapasztaljuk, ízlelgetjük több oldalról 2 órás foglalkozások keretében. Itt lehetőséget kapunk egy belső utazásra Önmagunkba, ezt mozgás meditációval, jógával, és beszélgetéssel segítjük. A foglalkozások egymástól függetlenek, viszont mivel más-más témájúak, ezért más területen érintenek meg bennünket.

Tovább ›
Belső műhely

A női minőség holdszerűen láthatatlan, a hold ösvénye nehezen észlelhető, csak ritkán mutatkozik meg teljesen , ezüstös energiája mindenre hatással van. Csöndes utakon, megérzéseken, elhivatottságon, álmokon és csöndességen keresztül közelít a szívéhez, és mikor a válasz közelébe ér, ha fájdalmas is, annyira tele van szeretettel , békével, nyugalommal, hogy le tud mondani a válaszról....feloldódik benne minden félelem és felszabadítja Önmagát!

Tovább ›
Gerinc jóga

Fáj a nyakad, a vállad és a derekad? Gyakran vagy feszült? Ülőmunkát végzel? A gerincjóga az egyik legjobb stresszoldó, és az egész testet átmozgató és kilazító foglalkozás.

Tovább ›
Cranio szakrális terápia

Lágy finos érintéssel történik a gyógyítás. A kranioszakrális elnevezés a koponya (cranium) és a keresztcsont (os sacrum) latin elnevezéséből ered.

Tovább ›